contactgegevens Trinamis training en advies

 

Training Mindfulness en onze 12 Zintuigen (1 dag)

Een heerlijk verdiepende professionaliseringsdag

Wil je:

 

Kom dan naar de SPECIALE EDITIE van deze heerlijk verdiepende professionaliseringsdag met Live muzikale begeleiding door Eveline Zoomers van Mindfulflow! 


Aandacht!

Onze aandacht is het meest onderschatte instrument dat we hebben. Als trainer, coach en therapeut kunnen we meer betekenen als je je aandacht gerichter inzet.

Aan de ene kant door bij je waarneming al je zintuigen ten volle te benutten om een zo zuiver mogelijk beeld te krijgen van de ander en daar je interventies op te baseren.

Aan de andere kant door ook de kracht van aandacht zelf in te zetten als het meest werkzame element in het contact met de ander. Meer nog dan je verworven kennis, techniek en eigen (levens)ervaring.

Met Mindfulness kun je op een prachtige manier je aandachtig-zijn ontwikkelen. Op deze professionaliseringsdag gaan we verder de diepte in als het gaat om contact maken. Je krijgt inzicht in de rol, samenhang en betekenis van onze twaalf zintuigen en je leert gebruik te maken van de kracht van aandacht in het contact met de ander.

We gaan door experiment en oefening sterk ervaringsgericht aan de slag. Je eigen ervaring levert de stevige onderbouwing van wat er over onze zintuigen, de ontmoeting met een ander en ons bewust-mens-zijn gezegd kan worden.

Enige bekendheid met Mindfulness of een andere vorm van aandachtontwikkeling is wel handig. Belangrijker is echter dat je aandacht en inzicht waardevol vindt in je vak en daarmee aan de slag wilt.


Praktische informatie

We werken van 9.30u tot 17.00u. Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Er is onbeperkt thee, koffie en fris en voor een lekkere lunch wordt gezorgd.

Klik op een van de data voor meer details en inschrijving:

Donderdag 9 november 2017 (Groenekan)

Dinsdag 12 december 2017 (Tiel)

Zaterdag 20 januari 2018 (Tiel)

De trainingslocatie op 9 november is in Groenekan, vlakbij Utrecht. Deze is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Klik hier voor de routebeschrijving.

De locaties voor 12 december en 20 januari zijn in het midden van het land. Waarschijnlijk in de buurt van Tiel.

Wil je graag een optie nemen of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op 06 - 19 36 87 16 of via info@trinamis.nl (of via de website).

Deelnemers zeggen:

Sandra Kisters:  "De workshop ‘Mindfulness en de 12 zintuigen’ heeft mij zeer aangenaam verrast. Tijdens en na de cursus ervoer ik een dieper gevoel van verbinding: niet alleen met de mensen maar ook alles (levend en niet levend) om me heen. Deze connectie bracht naast een diepe rust met name het gevoel van Intensiviteit en Samen”. 

Rita Zeelenberg:  "Jerome heeft ons tijdens de workshop '12 zintuigen' op een zeer bevlogen en enthousiaste manier meegenomen. Het heeft mij veel verdieping gebracht op een onderwerp dat belangrijk is in mijn 'domein': mindful eten. Wat ik prettig vond is de balans tussen kennis en ervaren: een deel van de tijd besloeg een teaching, een ander deel het oefenen met waarnemen op nieuwe manieren. Nu rest de zin om hier nóg meer over te weten te komen, wat mij betreft had de workshop nog langer mogen duren ;-) . 

Met andere woorden: Zeer bevlogen, veel verdieping, smaakt naar meer!" 

Rianne Schoenmakers: "Een ontmoeting met deze materie is een ervaring die ik iedere trainer of coach van harte aanbeveel!”

 

Activerende Workshops

Verschillende onderwerpen lenen zich uitstekend voor korte en krachtige workshops die op maat gemaakt kunnen worden.

In deze workshops krijg je snel inzicht in de belangrijkste aspecten, je ervaart aan den lijve wat je moet doen en je oefent met essentiële vaardigheden.

Workshop kunnen zowel met grote als ook met kleinere groepen gedaan worden. De setting en de doelstellingen bepalen uiteraard het programma. Afwisseling van werkvormen en veel interactie zorgt voor een aansprekend event waar iedereen van kan leren.

Inspirerende Lezingen

Naast workshops zijn inspirerende lezingen uitermate geschikt om op een krachtige manier mensen door nieuwe inzichten in beweging te brengen.

Aansprekende voorbeelden, anekdotes, korte oefeningen en heldere toelichting geven inzicht in waar het echt om gaat en wat je moet doen om in de praktijk succesvol te zijn.

frankrijk kust
ik hoor en begrijp ik zie en herinner