contactgegevens Trinamis training en advies

Visie

Zoals er geen glans is zonder wrijving, zo is er geen coachingsvraag zonder twijfel.

Je wilt iets bereiken en tegelijkertijd houdt iets je tegen. Dat geeft wrijving. Bij elke coachingsvraag spelen vaak meerdere vragen, tegenstrijdige wensen en zorgen een rol. Sommige zijn ingegeven door uw gevoel, anderen weer door uw verstand. Daarnaast heeft u vaak wel al verschillende antwoorden. Helaas conflicteren die soms met elkaar, zitten die elkaar in de weg of spreken elkaar juist tegen. Wat doe ik met die tegenstrijdigheden? Zijn er nog andere mogelijkheden? Om welke vraag gaat het eigenlijk werkelijk voor mij? Hoe moet ik dit aanpakken, hoe kan ik het doen? Hierin zit vaak de moeilijkheid, het zoeken, de twijfel.

Coaching zie ik als een gezamenlijk actief op zoek naar de belangrijkste vragen, dat waar het werkelijk om draait, en vinden van datgene dat je nodig hebt om het juiste antwoord te geven. Praktisch, actief en vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid.
Het doel daarbij is om iets te laten ontstaan waarmee je werkelijk verder kunt. Een nieuw inzicht of verrassend perspectief, een duidelijker beeld van de consequenties van mogelijke keuzes of juist het onder de knie krijgen van die essentiële vaardigheid die je nodig hebt en waar je naar op zoek bent. Het resultaat moet zijn dat je opgelucht, vanuit helder overzicht en met vertrouwen de juiste keuzes kunt maken en doelgericht kunt handelen.

Als het met name gaat om het toepassen van vaardigheden in de eigen werkpraktijk is naast individuele coaching in persoonlijke gesprekken ook coaching-on-the-job een zeer effectieve vorm.

Lijkt het je wat, klik dan hier om contact op te nemen of om een afspraak te maken.

Meer weten over mijn aanpak en werkwijze ?

schaduwpopjes
we zien de werled niet zoals hij is