contactgegevens Trinamis training en advies

Maatwerktrajecten of in company opdrachten

Vaak heeft u behoefte aan een goede training die is afgestemd op de mensen in uw organisatie, de specifieke situatie waar zij mee te maken hebben en de wensen die u daarbij heeft. Trinamis kan dit op verschillende manieren voor u verzorgen. Van het vertalen van ontwikkelingswensen in concrete acties en mogelijkheden tot het effectief uitvoeren van deze trainingen of ontwikkelingstrajecten.
Door mijn brede ervaring en kennis krijgt u een samenhangend geheel. Waar nodig kan tevens gebruik gemaakt worden van de inzet van andere trainers en consultants met een specifieke expertise of bijzonder aandachtsgebied.
Bel voor een vrijblijvend gesprek of advies 06 19 368 716. Ook kunt u natuurlijk uw vraag per email stellen. U ontvangt dan snel een antwoord.

Open trainingen

Wilt u zich individueel inschrijven of vindt u het belangrijk om nieuwe mensen te ontmoeten en gezamenlijk te leren, dan kunt u het beste kiezen voor de open trainingen of workshops
Kijk voor de geplande trainingen in de agenda of neem contact op voor beschikbaarheid en verdere mogelijkheden.

Coaching

Als het gaat om persoonlijke vragen of specifieke individuele ontwikkeling, dan kan persoonlijke coaching een zeer geschikte aanpak zijn.
Kijk verder of mijn aanpak bij u past of beter nog, bel of mail even voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops en lezingen

Wilt u het leren kort en krachtig voor grotere of kleinere groepen? Kies dan voor een activerende workshop of inspirerende lezing.


onmogelijk is geen feit maar een mening