contactgegevens Trinamis training en advies

Jerome ten Noever de Brauw (1967)

"Mensen en bedrijven ondersteunen bij hun ontwikkeling en groei,
dat is mijn lust en mijn leven."

Al sinds de middelbare school houd ik mij hiermee bezig. Ik ben begonnen met bijles geven aan klasgenoten en jongerejaars. Tijdens mijn studie vond ik het leuk om hiermee door te gaan in de begeleiding van studenten bij diverse practica.

Meer en meer ben ik mij bezig gaan houden met menselijke interactie en ontwikkeling. Eerst in de functie van Rayon Manager binnen de farmaceutische industrie. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van ondernemerschap, communicatie en beïnvloeding. Later, als fieldcoach en trainer ook in het trainen en ontwikkelen van mensen op deze gebieden. In die tijd heb ik ook mijn beroepsopleiding voor trainer afgerond.

Als leidinggevende van een nieuw op te zetten afdeling Training en Opleiding heb ik zelf kunnen ervaren wat er nodig is om in een zeer dynamische en sterk veranderende organisatie dingen voor elkaar te krijgen. Zowel door succes als door ‘schade en schande’ ben ik wijs geworden als het gaat om organisatie ontwikkeling, organisatieprocessen en leidinggeven aan professionals.

Inmiddels werk ik al lang vanuit zelfstandigheid. Naast mijn werk als freelance trainer en coach voor enkele gerenommeerde instituten geeft mij dit de ruimte om mijzelf continue te ontwikkelen. Ook kan ik daardoor in mijn aanpak kiezen voor wat werkelijk bijdraagt aan het resultaat en aan de wezenlijke ontwikkeling van mensen en organisaties.

In mijn werk word ik ervaren als een veelzijdig en enthousiast trainer, coach en adviseur die in staat is om met aandacht voor wat er daadwerkelijk speelt mensen en teams te bewegen praktisch stappen te zetten om succesvol te zijn.

handtekening Jerome ten Noever de Brauw

 

 

 

jerome ten noever de brauw
logica brengt je van A naar B